Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS και DINNERS. Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας Alpha e-Commerce η οποία ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές. Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass™. To Masterpass by Mastercard είναι μια απλή, εύκολη και αξιόπιστη ψηφιακή πλατφόρμα για γρηγορότερες και πιο ασφαλείς διαδικτυακές αγορές σε χιλιάδες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο, αποθηκεύοντας σε αυτή όλα τα ψηφιακά πορτοφόλια των τραπεζών.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στους κάτωθι λογαριασμούς της εταιρείας μας:

ALPHABANK
Αριθμός λογαριασμού: 106002320007386
IBAN: GR8401401060106002320007386
Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΥΤΡΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός λογαριασμού: 04445013818
IBAN: GR3401100440000004445013818
Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΥΤΡΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Στην αιτιολογία της κατάθεσής σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο σας και στη συνέχεια να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 213-010 6032 ή με email στο info@lefkothiki.gr σε διάστημα μιας (1) εργάσιμης ημέρας απο την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Σημείωση: Τα διατραπεζικά έξοδα για πληρωμές απο άλλες τράπεζες εκτός των ανωτέρω επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη [δηλαδή τον εντολέα (DEBT/OUR)].                    

Πληρωμή με αντικαταβολή. Εξοφλήστε την παραγγελία σας στον ταχυμεταφορέα κατά την παραλαβή. Η υπηρεσία χρεώνεται 2€, αυτή η χρέωση επιβάλλεται πάντα από την courier και δε φτάνει στην εταιρεία μας. Ενδέχεται να μην υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα στον ταχυμεταφορέα εφόσον επιλέξετε αυτό το τρόπο πληρωμής. Το μέγιστο κόστος της παραγγελίας σας εφόσον επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 200€.

Παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους εξαιρούνται απο την εν λόγω υπηρεσία.

Επίσης, σε περίπτωση νέου πελάτη και πρώτης παραγγελίας, με τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής (όπως επισημαίνεται και στο επιβεβαιωτικό email) απαιτείται τηλεφωνική επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής. Οπότε για αποφυγή τυχόν λαθών και παραλείψεων απο πλευράς του πελάτη θα σας καλέσουμε για να γίνει επαλήθευση των δηλωθέντων στοιχείων και έπειτα θα προχωρήσουμε στην αποστολή.

Πληρωμή μέσω PayPal. Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας μέσω PayPal, της μεγαλύτερης πλατφόρμας Online πληρωμών παγκοσμίως. Με το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη λογαριασμού στην PayPal από μέρους του χρήστη, καθώς μπορείτε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον της υπηρεσίας.